Nyheter

Takk for året som har gått!

For oss har 2019 vært et spennende og fantastisk år. Vi ser hvor viktig det er med erfaring fra hestebransjen, når vi skal ivareta våre klienters interesser. Hesteadvokaten har siden oppstart utviklet oss til å være Norges eneste advokatfirma som satser på hestesaker! På bakgrunn av dette har vi daglig fått nye henvendelser fra klienter og økt saksmengde. I oktober 2019 var også Hesteadvokaten sponsor av en internasjonal sprangklasse under Oslo Horse Show. I tillegg til dette, delte vi ut gratis paraplyer ved Equishop sin stand, som vi samarbeider med. Vi fikk flere bekjentskaper, både gjennom nye klienter og samarbeidspartnere, som vil være viktig for oss fremover. Vi gleder oss til nye utfordringer i 2020. Hesteadvokaten vil i løpet av kommende år, også tilby foredrag og kursing innen forskjellige juridiske problemstillinger. Ta derfor gjerne kontakt med oss, hvis dette er av interesse.

Med dette ønsker Advokatfirmaet Molteberg Nilsen ved Hesteadvokaten alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Kingsland Oslo Horse Show

Ettersom flere av våre medarbeidere er interessert i hester, var det selvfølge at Hesteadvokaten var til stede under Kingsland Oslo Horse Show. Vi har tidligere stått på stand under hele arrangementet, men i 2019 ønsket vi å sponse en sprangklasse. Hesteadvokaten var derfor en av sponsorene under Kingsland Oslo Horse Show, som gjorde at vår film ble vist på storskjerm under hele arrangementet. Hesteadvokaten sponset også lørdagens internasjonale sprangklasse i 1,25 meter, der det deltok 34 ekvipasjer. Av disse var det 11 som kom videre til andre fase, der kun 6 ekvipasjer fikk null.

Hesteadvokaten, ved Hedde Molteberg Nilsen og Thea Urkedal, deltok under premieutdelingen og gratulerte vinneren av klassen, som var Yvonne Larsen.

I løpet av lørdagen sto vi også ved vår samarbeidspartner, Equishop, sin stand. Her delte Hesteadvokaten ut flyers og over 300 gratis paraplyer. Kingsland Oslo Horse Show var en stor suksess for Hesteadvokaten. Vi fikk flere nye klienter og bekjentskaper, som vi gleder oss til å samarbeide med fremover. I tillegg hadde medarbeiderne i firmaet en hyggelig og lærerik kveld!

Besøksadresse: Slemdalsveien 1, 0369 Oslo
Postadresse: Postboks 5494 Majorstuen, 0305 Oslo

Tlf: +47 468 07 761
E-post: post@advokatmn.no
advokatmn.no

Som profilert i:

Vi er kåret til:

Jeg vil gjerne vurdere saken din!

Fyll ut skjemaet og vi tar uforpliktende kontakt:
Thea Urkedal
Advokatfullmektig